Geitenkaas

Dartelaar:
Maximaal 9 weken oud, romig met een zachte en zoete smaak.

Vleitegeit:
Vertroeteld gedurende een rijping van 20 – 28 weken. Heerlijk uit het vuistje…. daar geniet je echt van!

Sikkepit:
Deze kaas heeft 10 – 12 maanden in alle rust voor u liggen rijpen. Na al die maanden nog steeds met een zoetje in de smaak, zeer bijzonder, maar toch toegankelijk!

Fenegriek:
Fenegriek komt uit Zuid-Europa en Azië. Zowel de verse groene blaadjes kunnen gegeten worden, ze zijn heerlijk in bijvoorbeeld een curry, als ook de zaden. Dat zijn net kleine stukjes walnoot en smaken daar ook naar. Wij verwerken het in onze Klaver geitenkaas, waardoor deze een nootachtige smaak krijgt.

Koemelksekaas

Contadino:
Geen kaas, maar formaggio. Boerenkaas met een Italiaans tintje. Proef een vleugje Mediterrannee door knoflook,olijven en de zontomaatjes.

Brandnetelkaas:
Romige Noord Hollandse kaas verrijkt met brandnetelmelange.

West-Friese Kruidenkaas:
Eerlijke Noord-Hollandse kaas gekruid met bieslook, selderie, knoflook en paprika.

Fenegriekkaas:
Fenegriek komt uit Zuid-Europa en Azië. Zowel de verse groene blaadjes kunnen gegeten worden, ze zijn heerlijk in bijvoorbeeld een curry, als ook de zaden. Dat zijn net kleine stukjes walnoot en smaken daar ook naar. Wij verwerken het in onze Klaver Kaas, waardoor deze een nootachtige smaak krijgt..