Nadere informatie volgt.

Nadere informatie volgt.

Heeft u een feestje, een aangeklede borrel of wilt u eens een verrassend dessert na een heerlijke etentje, dan is een kaasplateau zeker een oplossing.
Een goed samengesteld kaasplateau is niet alleen een culinaire verrassing, maar ook nog eens een lust voor het oog!
Gebruik uw fantasie, laat u door ons adviseren en u zult verrast zijn wat er allemaal mogelijk is.

Een mooi samengesteld plankje, bevat tenminste één van elke kaassoort t.w.:
Wit (brie, camembert)
Blauw ( roquefort, blue stilton, e.d.)
Rood (münster, epoisse, taleggio e.d.)
Geitenkaas ( crottin, st. maure, sel sur cher)
(Half) Hard ( trappistenkaas, comté, manchego)

Enkele tips vooraf:
20150116_135327
Reken op 100 tot 150 gram per persoon.
Gebruik minimaal 3 verschillende soorten.
Gebruik een oneven aantal kazen.
Laat de smaak oplopen van zacht naar pittig.
Gebruik voor elk soort een eigen mesje.
Let op een gevarieerde kleur van de kaas.
Laat de kaas ruim een uur van te voren op kamertemperatuur komen.
Kleedt het plankje aan met vijgen- of dadelbrood, compote, confiture, noten.

Maar bovenal: BELEEF EN GENIET!