Speciaal aanbevolen

Op deze pagina houden we u op de hoogte van diverse (nieuwe) specialiteiten en aanbiedingen. Door op uw keuze te klikken, komt u terecht op de volgende pagina.

MINI-KAASFONDUE MET VACHERIN MONT D’OR


Voor 2 personen:
-1 Vacherin Mont d’Or 450 gram
-1 teentje knoflook,
-1 scheutje droge witte wijn
– peper uit de molen.

Bereiding:
-Verwijder het plastic en plaats het kaasje op een groot vel aluminiumfolie.
-Maak 4 kleine sneetjes in de kaas en steek daarin de stukjes knoflook,
-Giet er een scheutje droge witte wijn over met wat vers gemalen peper.
-Vouw nu de folie als een pakketje rondom de kaas.
-Plaats dit in een op 180 graden voorverwarmde oven
-Na ca. 20 minuten is de kaas klaar om lekker te dopen met groenten of brood.
EET SMAKELIJK!!

Tip: Lekker met z’n tweetjes op een zondagmiddag.

CAHILL’S VODKA & BLUEBERRY

Een zgn. “blended” cheddar, geproduceerd in Ierland.
Door toevoeging van vodka en blauwe bessen ontstaat een bijzondere, heerlijke smaak. Eten en drinken in één!
100 gram 2,45

VERRUKKELIJKE KERSTKAZEN

Speciaal voor de Kerstdagen (andere dagen mogen natuurlijk ook) hebben wij een paar mooie en lekkere kazen geselecteerd.
Lekker op een kaasplankje en ook ideaal als afsluiting van het diner.

Tip: Laat de kaas minimaal een half uur voor gebruik op kamertemperatuur komen.

LINGOT DE BERGER

Dit geitenkaasje, gemaakt van rauwe melk, heeft de typische romige hazelnotensmaak, welke, naarmate de kaas langer rijpt, voller wordt.

per stuk    5,50

 

MERINGUE LAVANDE

Mooi geitenkaasje, verrijkt met lavendel.
Een bijzondere, smaakvolle combinatie.
per stuk   5,60

 

DIABLESSE MOULIGNEAU

Deze rode korstkaas wordt tijdens zijn rijping regelmatig gewassen met Marc du Bourgogne. Hierdoor ontstaat er een aromatische, stevige smaak.
100 gram   3,25

 

BLU DI CARAVAGGIO

Italiaanse blauwschimmel kaas, type gorgonzola, gemaakt van buffelmelk.
Door deze iets vettere melk, onstaat er een mooie, milde en romige kaas.
Ook lekker om mee te koken.
100 gram    2.49

SPARKENHOE RED LEICESTER

Harde, iets brokkelige kaas, type cheddar, gekleurd
met anatto.
Door zijn rijping kunnen er, eetbare, schimmels ontstaan.
Mooie dessertkaas, lekker pittig.
100 gram 3.45

COMTÉ MILLESIME


Een prachtige, 30 maanden gerijpt in de natuurlijke grotten van Granges Maillot in de Jura.
Je proeft de bergkruiden, -gras en -bloemen.
Voelt zich uitstekend thuis op een kaasplankje.
100 gram 3,49